Пинса Фондю

Съставки:
Сирене Фондю
Кисели краставички
Червен пипер
Индийско орехче

Пинса Фондю съставки

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте фурната: Фурната трябва да е предварително загрята на 240°C.

2. Подгответе пинсата:

  • Поставете готовия блат за пинса на Di Marco върху хартия за печене. Можете да използвате Пинса Романа Класик Замразена.
  • Разпределете равномерно сиренето върху блата.

3. Печете: Поставете пинсата във фурната и печете за около 5 минути или докато сиренето започне да се запича.

4. Добавете подправките и корнишоните:

  • Извадете пинсата от фурната.
  • Разпределете нарязаните корнишони върху топлата пинса.
  • Поръсете с червен пипер (паприка) и индийско орехче.

5. Сервирайте: Сервирайте веднага, докато е топла и сиренето е кремообразно.

Тази пинса с фондю сирене е идеална за любителите на сирене и предлага прекрасна комбинация от кремообразност, пикантност и свежест.