Съставки:
Сирене Фондю
Кисели краставички
Червен пипер
Индийско орехче
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната: Фурната трябва да е предварително загрята на 240°C.
2. Подгответе пинсата:
- Поставете готовия блат за пинса на Di Marco върху хартия за печене. Можете да използвате Пинса Романа Класик Замразена.
- Разпределете равномерно сиренето върху блата.
3. Печете: Поставете пинсата във фурната и печете за около 5 минути или докато сиренето започне да се запича.
4. Добавете подправките и корнишоните:
- Извадете пинсата от фурната.
- Разпределете нарязаните корнишони върху топлата пинса.
- Поръсете с червен пипер (паприка) и индийско орехче.
5. Сервирайте: Сервирайте веднага, докато е топла и сиренето е кремообразно.
Тази пинса с фондю сирене е идеална за любителите на сирене и предлага прекрасна комбинация от кремообразност, пикантност и свежест.